PINKSTER VERWENWEEKEND VOOR VROUWEN 7-9 juni

from to
Yoga Retreats
Kuuroord De Schouw in Noordgouwe, Zeeland Map

Energiek de zomer in, een weekend speciaal voor vrouwen waarin niks moet en alles mag!


Gun jezelf een paar dagen om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en je te verbinden met jezelf en andere vrouwen.
Een ontspannen weekend in de eindeloze ruimte en rust van Zeeland met als motto: alles mag, niets moet!
Echt tijd voor jou met heerlijke WellWoman yoga, bio-vega food, sauna’s, hottub, buitenbad en massage. Even op adem komen met ontspanning, beweging en verdieping. Voldoende tijd en ruimte voor genieten van natuur, wandelen, relaxen en ontmoeten. Samen bewust ontspannen met andere vrouwen zorgt voor een extra dimensie en geeft je vrouw-zijn een oppepper.

Het programma is afgestemd op vrouwelijke gezondheid en vooral het in balans brengen van je energie. WellWoman yoga helpt je lichaam optimaal functioneren. En als je al lekker in je vel zit helpt het je om dat zo te houden. Ontspanning, mindfulness en lichaamsbewustzijn vormen de kern van de yogalessen. Je leert lijf en hoofd bewust te ontspannen en gaat beter ademen. Zo laat je stress los en krijg je nieuwe energie. En als je energie in balans is volgt je hormoonhuishouding.

Praktisch

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er open workshops van de andere docenten.

Aankomst is op vrijdag 7 juni rond 17 uur, vertrek is gepland op zondagmiddag rond 15 uur. Op vrijdagavond beginnen we met een diep ontspannende Yoga Nidra. Zaterdag- en zondagmorgen weldadig lange YogAlign WellWoman lessen en zaterdagavond een Yin/Restorative yogales. Verwacht nuchtere en praktische yoga met direct effect en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Heel geschikt om samen met je moeder, zus, vriendin, … van te genieten. 

Als extra kun je ook deelnemen aan een aantal open lessen. 

En als je even meer zin hebt in iets anders, sla je gewoon over. 

Niks moet, alles mag!

Tarieven vanaf € 255 voor een campingplaats tot € 425 voor eenpersoonskamer met badkamer.

Reserveer je plek via de website van FITBody&Mind

Energie – Chi – Prana, of zoals ze op Hawaii zeggen: Mana

Einstein zei het al: alles is energie. Dat vergeet je soms als je wordt opgeslokt door een druk bestaan. Je energie verdwijnt ongemerkt in dingen die je ‘moet’. En dan is je batterij leeg en denk je: waar ging mijn energie eigenlijk heen?

Mana of levenskracht zit in alles wat je ziet, voelt, ruikt en doet. Volgens de Hawaiianen zit mana niet alleen in alles om je heen maar ook in wat je doet. En hoe je dingen doet maakt of het je energie kost of oplevert.

Je wilt veel en je wilt de kracht om alles te kunnen, en daar raken je van uitgeput als je energie niet in balans is. Zo uitgeput dat we soms niet meer weten hoe we werkelijk kunnen ontspannen.

Ervaring leerde mij dat je uitputting kunt voorkomen door je te verbinden met je essentie. Dat deel van jezelf dat zacht, kwetsbaar en ontvankelijk is te accepteren en waarderen en die vrouwelijke energie te ervaren als kracht. Niet makkelijk in de huidige ‘yang’ maatschappij waar druk-druk-druk als positief wordt ervaren.

Dit weekend leer je voelen hoe jouw energie je lijf en je leven beweegt.

Share this event with:
Share on Facebook
Facebook
Email to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin