Stoelyoga 10 weekse online training

Blijf fysiek & mentaal fit met Stoelyoga!

10-weekse online training. Leer de houdingen en serie. Incl. 9 videolessen, 2 audio geleide meditaties en een E-book boordevol kennis over stoelyoga.

Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Je kunt het altijd en overal doen. Als compleet ontspan- en beweegprogramma of als een waardevol pauzemoment op de dag. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

Voor wie is deze online training ontwikkeld?

 IEDEREEN die gezond, energiek en vitaal wil blijven.

 Yogaleraren, verzorgers, gezondheidswerkers, woonhuis begeleiders

 Iedereen die geïnteresseerd is in het beoefenen en delen van stoelyoga.

 

Er is geen vereiste vooropleiding of kennis van yoga nodig. Tijdens deze training leer je de houdingen en series om zelf of met anderen te genieten van de vele voordelen van yoga op en met behulp van een stoel.

 

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je wel voelen maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

 

Schrijf je in en dompel je onder in de wereld van stoelyoga

 Direct toegang tot de hele cursus

 E-book boordevol kennis over yoga, mudra’s, massage en meer…

 Twee audio geleide meditaties voor diepe ontspanning

 Negen videolessen over stoelyoga

 100% online, onbeperkt en 24/7 toegang

 

Share this event with:
Share on Facebook
Facebook
Email to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin